Tilaa salamointi-ilmoitus

EHDOT JA RAJOITUKSET:

-EI SAA KÄYTTÄÄ MISSÄÄN OLOSUHTEISSA IHMISTEN TAI OMAISUUDEN SUOJELUUN ! PALVELU ON TARKOITETTU AINOASTAAN INFORMATIIVISEEN KÄYTTÖÖN!

-Salamavaroitussähköposti on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

-Palvelu lähettää ilmoituksen kun maahan iskevää salamointia esiintyy vähintään 2 kertaa kolmen minuutin aikana. Mikäli salamointi jatkuu, uutta ilmoitusta ei lähetetä ennenkuin salamoinnissa on ollut ehtojen mukainen tauko (5-15 min). Palvelussa saattaa esiintyä viiveitä, katkoksia ,tai ilmoitus jää tulematta.

-Salamointi-ilmoitus tulee vain kerran varoitusehtojen täytyttyä, edellämainittua palvelua ei saa käyttää ammattikäyttöön, ja se on toteutettu täysin harrastelijoiden avulla. Salamatutkan tarkkuus on viitteelinen ja voi vaihdella suuresti. Tutka ei lähetä varotuksia ns pilvisalamoista, vain maahan iskevät salamat rekisteröidään.

-Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden keskeyttää palvelu ilman ennakkoilmoitusta, eikä ole korvausvelvollinen siitä mahdollisesti aiheutuneista kuluista tai vahingoista. Palvelu on voimassa toistaiseksi ja sen voi lopettaa lähettämällä ylläpidolle viestiä.

-Lopettamisesta ei aiheudu kustannuksia

Vastuuvapauslausekkeet:

https://www.zalama.net/mybo/index.php?bo_page=info&bo_lang=fi

http://fi.blitzortung.org/contact.php#contribution_3

Tiedot

 

Osoite tai koordinaatit

 

Ymmärrän

 

Varmistus

Blitzortung salamatutka ja ukkostutka Muurame on täysin harrastelijavoimin ylläpidetty palvelu, otamme mielellämme vastaan mahdollisia lahjoituksia.